top of page

Southern Hills Group

Public·531 members

(((GLEDAJ TELEVIZIJU!))) Belgija Bosna i Hercegovina uživo prijenos gledaj 27 maj 2023

poena! Pred pobjedom smo! 25'Time out Belgije nakon novog, 36. poena Jones! 24'Belgijanke jednostavno nemaju rješenja za Jones. 21'Počelo je drugo poluvrijeme. 20'Kraj prvog poluvremena nakon kojeg vodimo sa 51:39. Treba istaći nestvarnu Jones koja je ubacila 25 poena. 17'Jones je već na cifri od 23 poena! Kakva partija! 15'Belgijanke nemaju rješenja za nevjerovatnu Jones koja nas vodi na plus 11! 12'Sjajna Jones se budi i pogađa uz faul! 10'Kraj prve četvrtine nakon koje Belgijanke minimalno vode sa 20:19. 9'Sjajna Tavić nas vraća u igru! 7'Sjajna Linskens nam je već ubacila osam poena, Belgijanke ponovo vode.

Utakmice emitovane na MY TV servisu će se prenositi i putem Moja webTV. To je prilika za sve koji nisu korisnici Moja TV usluge da na jednostavan način, online izvrše aktivaciju usluge i uživaju u nogometnoj groznici koja se godinama iščekuje. Dodatno, mogu iskoristiti i akciju za nove i postojeće korisnike na optičkim mrežama u kojoj za 1 KM novi korisnici mogu priključiti Moja TV pakete sa internetom brzina do 1Gb/s, uz uštede do 473 KM! Više informacija o uslovima akcije ovdje. Ukoliko u osmini finala ili četvrtfinalu budu Srbija ili Hrvatska, ta utakmica će se emitovati na BHT 1 kanalu, a Moja TV će uzeti drugi termin u tom danu. Svi Moja TV korisnici moći će ekskluzivno uživo gledati sljedeće utakmice: Na MY TV servisu i na Moja webTV Moja TV korisnici mogu pratiti i Preview series kojim se predstavljaju sve reprezentacije učesnice, ceremoniju otvaranja i zatvaranja Svjetskog prvenstva, highlightse dana, te već spomenutih 18 ekskluzivnih utakmica.

UŽIVO: BiH-Belgija 87:79Poštovani čitaoci portala Radiosarajevo. ba, dobrodošli na live tekstualni prijenos utakmice kvalifikacija za Eurobasket između Bosne i Hercegovine i Belgije. 40'Kraj utakmice, velika pobjeda sa 87:81! 38'Belgijanke zovu novi time out. 34'Belgijanke su malo smanjile rezultatsku prednost našeg tima, ali teško da nas do kraja meča mogu ugroziti. 30'Kraj treće dionice. Pitanje pobjednika je odavno riješeno. 28'Jones je upravo stigla do 40.

Direktan prenos: Utakmica BiH – Crna Gora uživo na tv Nova BH • Life. baKao uvertira u Evropsko fudbalsko prvenstvo u programu Nove BH, očekuju nas ekskluzivni prijenosi prijateljskih utakmica fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Prvi duel ekipa Ivayla Peteva odigrat će na stadionu Grbavica u Sarajevu, a protivnik će biti selekcija Crne Gore koja također nije uspjela izboriti nastup na EURO-u. Nakon što je tu selekciju napustio Faruk Hadžibegić, za novog selektora je imenovan nekadašnji fudbaler Sutjeske i Budućnosti Miodrag Radulović.

Prijateljski meč Bosna i Hercegovina – Crna Gora, na rasporedu je u srijedu, 2. juna u 18 sati. Odlična provjera za tim Ivayla Peteva bit će i duel na Parkenu u Kopenhagenu gdje ćemo odmjeriti snage protiv selekcije Danske koja se priprema za nastup na EURO-u. Evropski prvaci iz 1992. godine, ove godine su u grupi sa selekcijama Belgije, Finske i Rusije. Okršaj Zmajeva protiv Belgije ne propustite pogledati 6. juna u 18 sati. Osim utakmica Zmajeva, Nova BH svojim gledateljima donosi i dvije prijateljske utakmice reprezentacije Hrvatske.

Dodik BHRT prenos utakmice | Info | Politika - Mondo ba

Direktan prenos: Utakmica BiH – Crna Gora uživo na tv Nova BH

Gledajte Svjetsko na Moja TV! - BH Telecom d.d. Sarajevo

BHT 1 uživo stream - JaGledam.com

Formula 1 - Prijenos Uživo - Live stream - TV | Utrka danas

Tv Program | Arena Sport TV

Košarka Uživo - Utakmice.net

UŽIVO: BiH-Belgija 87:79 - Radiosarajevo.ba

Crnogorci su na otvaranju Kvalifikacija ubilježili pobjede protiv Latvije i Gibraltara i doživjeli minimalan poraz od Norveške. Podsjećamo, reprezentacija Bosne i Hercegovine još uvijek nije prekinula niz bez pobjede koji traje od kraja 2019. godine. Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo smo otvorili remijem protiv Finske, poslije kojeg smo odigrali 0:0 sa Kostarikom i doživjeli poraz od Francuske na Grbavici sa 1:0.

Gledajte Svjetsko na Moja TV! Direktan prijenos mečeva za najpoželjniji nogometni trofej svim ljubiteljima “najvažnije sporedne stvari na svijetu” u našoj zemlji osigurali su BH Telecom i BHRT Grupna faza takmičenja je počela utakmicom između reprezentacije domaćina SP i najbolje momčadi Ekvadora. Moja TV korisnici uživo će moći pratiti 12 utakmica iz grupne faze, od kojih su čak po dvije utakmice Brazila i Španije, po jedna Francuske, Engleske, Argentine, Portugala, Nizozemske… BH Telecom će putem MY TV-a prenositi uživo i četiri susreta osmine finala, te dva susreta četvrtfinala. Neki od tih susreta već sada se najavljuju kao pravi spektakli, poput Njemačka – Belgija, Španija – Belgija, Nizozemska – Engleska, Argentina – Engleska, Francuska – Engleska… Sve utakmice koje će biti uživo na MY TV-u bit će naknadno emitirane i na BHT1 istoga dana.

Formula 1 Prijenos 2023: Monaco - Privatnostonline.com

PLAY- Bilo kad i bilo gdje

BHRT neće prenositi uživo sve utakmice na Svjetskom

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page